fbpx

Billy Footwear

Dé oplossing voor kinderen (en volwassenen) die moeite hebben met de instap in normale schoenen. Alle Billy footwear schoenen zijn voorzien van een rits die tot over de neus van de schoen open kan. Hierdoor kan de voet in de schoen “gezet” worden en vervolgens kan de schoen met de rits heel eenvoudig gesloten worden. Hierdoor zijn de schoenen zeer geschikt voor kinderen met een onderbeenvoetkoker.

Billy Footwear kopen bij Loopvisie

We zijn gestopt met de online verkoop van Billy Footwear. Wel blijven wij als partner van Zipperenzo actief voor advies- en pasafspraken. Voor alle beschikbare Billy Footwear modellen kunt u kijken op zipperenzo.nl. Twijfelt u over de maat of wilt u een onpaar, maak dan een afspraak bij ons.
 
We verkopen Billy Footwear nog steeds, maar alleen vanuit onze locatie in Lelystad. Bent u geïnteresseerd in dit product, dan kunt u telefonisch of online een afspraak maken. Wij adviseren u dan over het product en u kunt de schoenen passen zodat we de juiste maat kunnen bepalen. Ook onparen kunt u dan direct bij ons bestellen. Zo’n afspraak duurt ongeveer 30 minuten, voor deze afspraak rekenen we een kleine vergoeding van €30,-.
 
 

Schoenen van Billy Footwear zijn ideaal bij:

  • Spalken. De schoenen kunnen zeer eenvoudig over spalken worden aangetrokken. Draagt u maar aan een zijde een spalk? Ook onparen zijn mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
  • Kinderen of ouders die moeite hebben met de instap in normale schoenen.
  • Klauwtenen. Doordat de schoen helemaal naar voren open kan is er geen risico dat de tenen dubbel gaan zitten.
  • Eenvoudig en snel zelf kunnen wisselen van schoenen. Bijvoorbeeld bij gym op school.
  • Steunzolen. Alle Billy schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.
  • Kinderen die moeite hebben met het strikken van veters.