fbpx

Advies

Weet u nog niet zeker of u een voorziening nodig heeft of welke voorziening u nodig heeft? Heeft u al een verwijzing van een specialist of wilt u gewoon kijken wat de mogelijkheden zijn? Dan is een advies afspraak een goede mogelijkheid!

Advies in het kort

  1. Advies voor de best mogelijke (schoentechnische) oplossing in uw situatie
  2. Eerlijk advies van een gediplomeerd orthopedische schoentechnoloog
  3. Optimaal resultaat

Advies uitgelegd

Onze orthopedisch schoentechnologen zijn opgeleid om voor uw situatie de best mogelijke oplossing te zoeken en u hierin te adviseren. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat u orthopedische schoenen of steunzolen krijgt, maar kan ook een schoenadvies zijn of een aanpassing aan uw huidige schoenen. Vergeet daarom vooral niet om tijdens het adviesgesprek de schoenen mee te nemen waar u veel op loopt! Om samen met u tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, bestaat de mogelijkheid om u eerst door te verwijzen naar een andere discipline waarmee wij samenwerken, zoals revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, huisartsen, podotherapeuten, pedicures en schoenwinkeliers.

Een adviesgesprek kost €50,-.  Let op! Wanneer we tijdens het adviesgesprek ook direct overgaan tot het aanmeten van een product, worden de advieskosten in mindering gebracht.