fbpx

Sandalen op maat

NIEUW bij Loopvisie! Ontwerp uw eigen sandaal of slipper op maat.

Heeft u problemen bij het vinden van sandalen of slippers met de juiste pasvorm voor uw voeten? Of wilt u sandalen of slippers die ook nog perfect aansluiten op uw voeten? Bij Loopvisie is het nu mogelijk om uw eigen sandaal of slipper te ontwerpen!

 

Ontwerp digitaal uw eigen sandalen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tevreden met uw ontwerp? Wanneer u uw eigen sandaal ontworpen heeft kunt u een afspraak maken bij Loopvisie. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp volledig op uw maat gemaakt wordt. Tijdens deze afspraak maken wij een afdruk (met gips of 3D-scan) van uw voeten. Hierbij is het mogelijk om, net als bij onze steunzolen, rekening te houden met correcties en comfort van de voeten.

Vervolgens zullen wij de sandaal voor u gaan maken. In de meeste gevallen zullen wij het voetbed van de sandaal tussendoor bij u willen passen om zeker te zijn van de juiste pasvorm. Daarna wordt uw sandaal af gemaakt en kunt u deze ophalen bij een van onze aanmeetlocaties.De sandalen en slippers op maat zijn er vanaf €225,-. Deze prijs is exclusief een eventuele meerprijs voor bijzondere aanpassingen. Hierbij zijn de intake, het passen en afleveren, de sandalen of slippers zelf, de evaluatie en eventuele extra aanpassingen achteraf inbegrepen.

Zorgverzekeraars vergoeden soms een gedeelte van de op maat gemaakte sandalen. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw situatie.