fbpx

Loopvisie orthopedie

Binnen Loopvisie Orthopedie zijn er veel mogelijkheden. Van volledig op maat gemaakte (orthopedische) schoenen tot aanpassingen aan uw eigen schoenen, maar ook spalken, EVO’s en tijdelijk schoeisel voor na een operatie. U wordt altijd geholpen door een gecertificeerd orthopedische (schoen)technoloog. Wij denken graag met u mee om de best mogelijke oplossing te vinden, want dit is voor iedereen persoonlijk. Door jarenlange ervaring en de nieuwste technieken onderscheid Loopvisie zich met deze individuele benadering.

 

 

Om voor een voorziening in aanmerking te komen heeft u vaak een verwijzing nodig van een specialist. Ook al heeft u dit nog niet, kunt u te allen tijden bij ons terecht voor een advies. 

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen zijn schoenen die volledig op maat gemaakt worden en aansluiten bij uw voet- en/of loopprobleem om deze zo goed mogelijk op te lossen. 

Semi - orthopedische schoenen

Semi- orthopedische schoenen worden gemaakt in diverse breedte- en lengtematen en indien nodig nog verder aangepast aan uw situatie.  Wanneer confectieschoeisel (net) niet meer toereikend is, kan dit de juiste oplossing zijn. Semi-orthopedische schoenen zijn er voor kinderen én volwassenen en de keuze is zeer groot.  

OBVK

Onderbeenvoetkokers, ook wel enkel-voetorthesen (EVO’s) genoemd, zijn orthesen die worden toegepast bij kinderen met onder andere spastische aandoeningen, om de enkel- en voetregio tijdens de groei te fixeren. Het doel daarbij is om afwijkende standen op lange termijn te voorkomen.

Orthopedische veiligheidsschoenen

Op maat gemaakte of individueel aangepaste orthopedische veiligheidsschoenen die volledig gecertificeerd zijn voor de EU.

Orthopedische Voorzieningen Aan Confectie – OVAC

Loopvisie kan uw eigen schoenen ook aanpassen aan uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan een verhoging voor een beenlengteverschil of een andere rolling van de schoen bij pijn in de voorvoet.

Tijdelijk Schoeisel – VLOS en Verbandschoenen

Voorlopig orthopedisch schoeisel voor na een operatie of een pantoffel voor binnenshuis.