fbpx

VOOR IEDERE SITUATIE
EEN PASSENDE OPLOSSING

Loopvisie is gespecialiseerd in het aanmeten en produceren van steunzolen voor dagelijks gebruik, sport, veiligheidsschoenen en kinderen. Hiervoor hebben wij 2 mogelijkheden. Stel je eigen steunzolen online samen via onze configurator en maak zelf thuis een blauwdruk óf maak een afspraak voor een consult met één van onze onze orthopedisch technologen voor een advies en analyse bij ons op locatie. Voor welke optie je kiest is persoonlijk. Daarom leggen wij hieronder de verschillen uit, zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw situatie.

Steunzolen orthopedie

(met analyse en eigen gipsmal)
Vanaf €250
 • Intake-analyse op locatie
 • Functieonderzoek door orthopedisch technoloog
 • 3D voetscan
 • Voetdrukmeting
 • Voet / Schoenadvies
 • Unieke gipsmal, voor 100% eigen pasvorm
 • Voor alle type klachten
 • Uit te breiden naar 5D- of 5Dpro-analyse (video-analyse)
 • Evaluatie en controle(s)

Steunzolen online

(via configurator en blauwdruk)
Vanaf €124,95
 • Intake d.m.v online configurator
 • Geen afspraak nodig
 • Tijdbesparend
 • Voetdrukmeting o.b.v. zelfgemaakte blauwdruk
 • Op maat gemaakt d.m.v zelf gemaakte blauwdruk
 • Voor meer comfort en/of milde klachten
 • Binnen 5 werkdagen thuisbezorgd
 • Garantie d.m.v. retourservice
 • Niet te vergelijken met standaard steunzolen
Steunzool op maat laten maken

Steunzolen orthopedie

Wil jij een uitgebreide intake-analyse en advies van een specialist? Wil je steunzolen die 100% op maat worden gemaakt op basis van een gipsafdruk? Kies dan voor deze optie en maak een afspraak bij ons op locatie. 

 

Op deze manier maken wij al tientallen jaren steunzolen. De intake-analyse met onze orthopedisch technoloog bestaat uit een gesprek en een functieonderzoek. Eventueel kun je in overleg de intake-analyse uitbreiden naar de 5D- of 5Dpro-analyse (lees hier meer over onze analyses), waarbij er ook nog een video-analyse wordt gemaakt in ons 5D-lab. Neem altijd de schoenen mee die je het meeste draagt. In overleg wordt er bepaald wat voor steunzolen er gemaakt worden om voor jou het best mogelijke resultaat te kunnen bereiken. Vervolgens worden er gipsafdrukken van je voeten gemaakt. Van deze gipsafdrukken worden unieke eigen mallen gemaakt die na het maken van je eerste paar steunzolen bij Loopvisie bewaard blijven. Wil je in de toekomst een extra of vervangend paar laten maken, dan halen wij jouw unieke mal weer uit het magazijn om vervolgens daar een nieuw paar steunzolen op te maken.

 

Na ongeveer 3 weken kun je de steunzolen ophalen bij Loopvisie. Tijdens deze afspraak worden de steunzolen passend gemaakt in je schoenen en kijken we of de steunzolen de gewenste uitwerking hebben. Vervolgens wordt er een controle afspraak gemaakt om na ongeveer 5 à 6 weken de steunzolen te evalueren. Hierbij kunt je eventuele aandachtspunten aangeven om de steunzolen nog verder te optimaliseren. Ook als er nog extra controles nodig zijn dan zit dat bij de prijs inbegrepen.

Steunzolen online

Tijd besparen, snel een oplossing en toch een product op maat? Kies dan voor deze optie en ga direct aan de slag met het behulp van onze online steunzolen configurator.

 

Bij Loopvisie hebben we een unieke manier ontwikkeld om, zonder dat je het huis uit hoeft, steunzolen op maat te laten maken. Dit doen we met behulp van de online steunzolen configurator. Deze werkt heel eenvoudig. Je start de configurator en in een aantal stappen geef je aan waar je de steunzolen voor gaat gebruiken, in welke schoenen je ze wil gebruiken en of je voet-, enkel-, knie-, heup- of rugklachten hebt. Daarna krijg je een aantal vragen over o.a. je schoenmaat en gewicht. 

 

Vervolgens krijg je een overzicht van wat jij hebt ingevuld en kun je jouw unieke steunzolen direct bestellen. Dan ontvang je de volgende werkdag twee Podotracks waarmee je zelf blauwdrukken kunt maken van je voeten. Hier maak je een foto van die je kunt uploaden en toevoegen aan je bestelling. Ook is het mogelijk om je blauwdrukken per post terug te sturen. 

 

Nadat wij je blauwdrukken hebben ontvangen, beoordeelt onze orthopedisch technoloog aan welke eisen de steunzolen moeten voldoen en gaan we direct aan de slag met de productie. Binnen 5 werkdagen sturen we jouw op maat gemaakte steunzolen toe. Soms kan het voorkomen dat wij nog vragen hebben over jouw specificaties of je blauwdrukken. In dat geval zullen wij eerst contact met je opnemen voordat wij jouw steunzolen gaan produceren.

Nieuwe steunzolen