fbpx

Perfecte steunzolen
voor iedere gewenste situatie

IK HEB AL STEUNZOLEN
VAN LOOPVISIE

Maak een afspraak voor controle en evaluatie van je huidige steunzolen of bestel snel en eenvoudig een herhalingspaar online!

IK BEN EEN
NIEUWE KLANT

Nieuw bij Loopvisie? Wij bieden 2 mogelijkheden voor het aanmeten van steunzolen. Bestel gemakkelijk online op Solemades.com of maak een afspraak voor een advies en analyse bij ons op locatie!

Wat moet ik kiezen?

Heb je al eerder steunzolen van Loopvisie gehad en hebben wij toen een gipsafdruk van je voeten gemaakt? Kies dan voor de optie “Ik heb al steunzolen van Loopvisie”. Als deze aan vervanging toe zijn of indien je graag een extra paar wilt, dan kun je gemakkelijk een herhalingspaar online bestellen of een controle afspraak inplannen. Jouw unieke voetmallen zijn in ons magazijn bewaard en gaan in de meeste gevallen minimaal 10 jaar mee!


Heb je al eerder steunzolen van Loopvisie online besteld, maar ben je nog nooit bij ons op locatie geweest? Kies dan ook voor de optie “Ik heb al steunzolen van Loopvisie”. Je kunt dan gemakkelijk een herhalingspaar online bestellen via Solemades.com.


Heb je nog nooit steunzolen gehad van loopvisie? Kies dan voor de optie “Ik ben een nieuwe klant”. Dan ontdek je de mogelijkheden die wij hebben voor het aanmeten van steunzolen. Dit kan namelijk bij ons op locatie, waarbij je voor een advies en analyse altijd geholpen wordt door een orthopedisch technoloog, maar dit kan ook volledig online met onze unieke configurator op Solemades.com!