fbpx

Zorgeloos bewegen voor iedereen!

Bij Loopvisie vinden we dat iedereen zorgeloos moet kunnen bewegen. Met eerlijk en professioneel advies gaan we voor iedere individuele situatie op zoek naar de beste oplossing of hulpmiddel. Lees hier ons verhaal.

Oprichting

De oprichter, Rob Jansen, heeft ruim 40 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek. Sinds de oprichting van Loopvisie in 2008 deelt hij deze kennis en ervaring binnen het team van Loopvisie. Hierin is sinds 2016 ook zijn zoon Gaston als orthopedisch schoentechnoloog werkzaam. Als erkend leerbedrijf is Loopvisie dan ook altijd bezig om haar kennis en ervaring te delen, studenten op te leiden, interne opleidingen te verzorgen en zo de continuïteit van het vak te waarborgen voor de volgende generatie(s). 

Erkend leverancier

Loopvisie voldoet aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en mag zich daarom erkend leverancier noemen (SEMH erkend).  Wij hebben dan ook contracten met alle zorgverzekeringsmaatschappijen. 

Productie in eigen beheer

Alle producten worden handgemaakt door ons productieteam in onze eigen werkplaats, waardoor de lijnen kort zijn en we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.   

Orthopedie

Loopvisie heeft zich gespecialiseerd in het maken van orthopedische schoenvoorzieningen voor kinderen en volwassenen met zeer diverse loop- en voet gerelateerde problemen. Van orthopedische steunzolen tot volledig op maat gemaakte (semi-) orthopedische schoenen. Maar ook onderbeen spalken, enkel-voetortheses, veiligheidsschoenen en aanpassingen aan confectieschoenen behoren tot de mogelijkheden. 

Samenwerkingen

Wij werken samen met revalidatieartsen en orthopedisch chirurgen van o.a. Merem Medische Revalidatie en het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waarmee we op verschillende locaties in Nederland ook gezamenlijke spreekuren hebben. Maar ook hebben we contacten met andere disciplines, zoals reumatologen, huisartsen, fysiotherapeuten en podotherapeuten om onze klanten nog breder te kunnen begeleiden. 

Innovatie

Bij Loopvisie zijn we altijd op zoek naar innovaties. Nieuwe materialen, duurzaamheid, 3D-scanning en 3D-printing zijn dingen waar wij continue mee bezig zijn. Met behulp van ons nieuwe 5D-lab, waarbij drukmeting wordt gecombineerd met videoanalyse, kunnen wij nu nog meer inzicht verkrijgen in, en advies geven bij het (hard)looppatroon. Daarnaast ontwikkelen wij ook online door. Met onze online steunzolen configurator waarbij je vanuit huis op maat gemaakte steunzolen kunt bestellen. Maar ook delen wij in de online klachtenwijzer steeds meer kennis over diverse voetproblemen en aandoeningen. 

ONTMOET HET TEAM

Maak kennis met ons enthousiaste team, dat dagelijks met veel passie, vakmanschap en plezier werkt aan onze missie:
zorgeloos bewegen voor iedereen

Rob
Jansen

Eigenaar / Orthopedisch schoentechnoloog​

Gaston
Jansen​

Eigenaar / Orthopedisch schoentechnoloog​

Hassan Fakhraoui

Orthopedisch schoenmaker

Pearl
van Gool

Orthopedisch schoentechnoloog i.o.

Wicher
de Graaf

Orthopedisch schoentechnoloog i.o.

Nadine
Harte​

Financiële administratie​

Arnoud
Mijlijng

Werkplaats medewerker

Viola Pocorobba

Secretaresse / assistent orthopedie

Nadja
de Blois​

Secretaresse

Herry
Brouwer

Werkplaats medewerker​

Margreet
de Jong​

Secretaresse​

Cedric
Lemmer

Werkplaats medewerker​

Wilma
Bart - de Jong

Secretaresse / assistent orthopedie

Kevin
van Wijngaarden

Werkplaats medewerker