fbpx

5D Loopanalyses


Heeft u al tijden last van een onverklaarbare pijn in uw knie, voet of been? Of wilt u weten hoe u uw looppatroon kunt verbeteren om blessures te voorkomen? Of een preventieve check-up, gewoon voor de zekerheid? Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in uw voet- loop- en/of sportklachten. 

Loopanalyse

 

[rpt name=”2722″]

 


 


Welke analyse past bij u?

Heeft u moeite de juiste analyse te selecteren. Wij kijken graag met u mee, en kunnen aan de hand van uw situatie goed adviseren wat voor u de beste optie zou zijn. Neem gerust contact op via 0320 – 218 064 of vul het afspraak formulier in, dan bellen we u terug om uw situatie te bespreken en de juiste analyse in te plannen.

Heeft u een verwijzing voor een van onze producten uit de categorie ‘Orthopedie’ of blijkt tijdens uw adviesafspraak dat een van deze producten voor u de beste oplossing is? Dan wordt de analyse volledig vergoedt vanuit uw basisverzekering.

Indien we na de analyse een product voor u gaan maken uit de categorie ‘Move’, bijvoorbeeld steunzolen, dan kunt u vaak (een gedeelte) van het product en analyse vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering.


 


volledig inzicht in uw looppatroon en voet(klachten)


geen verwijzing nodig


direct tips en advies om uw looppatroon te verbeteren