Semi- orthopedische schoenen

frozen schoenen kinderensemi- orthopedische schoenen met panterprintjongens schoenen semi- orthopedischmeisjes schoenen semi- orthopedischjongens schoenen semi- orthopedischjongens schoenen semi- orthopedisch

Semi- orthopedische schoenen zijn schoenen welke seriematig vervaardigd worden en die door Loopvisie op verantwoorde wijze worden aangepast aan uw situatie. Denk hierbij aan lengte- en breedtematen. 

Voorschrijvers semi- orthopedische schoenen

Om in aanmerking te komen voor semi- orthopedische schoenen heeft u een verwijzing nodig van een specialist, zoals een revalidatiearts of orthopedisch chirurg. Deze verwijzing neemt u mee tijdens uw eerste bezoek aan Loopvisie.

Procedure

Tijdens uw bezoek aan Loopvisie zal er eerst een gesprek plaats vinden waarin u uw probleem kunt toelichten, naast de informatie die al via de verwijzing bekend is. Tevens vind er een functie-onderzoek plaats.
Deze gegevens worden genoteerd in uw dossier, waarna er een gipsafdruk  wordt gemaakt van uw voeten. Hiervan word een mal gemaakt, ook wel leest genoemd, waarop de voetbedden (die in uw semi- orthopedische schoenen komen)gemaakt gaan worden. In overleg kiest u het model en de kleur van de schoenen. Bij een volgende afspraak worden de schoenen afgepast en kunt u de schoenen gaan dragen.

Vorm en kleur

Tegenwoordig zijn semi- orthopedische schoenen te verkrijgen in heel veel verschillende modellen en kleuren. Zeker voor kinderen zijn de mogelijkheden enorm en kunnen zij bij Loopvisie hun eigen schoenen samenstellen! Uw uiteindelijke keuze blijft afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De orthopedische schoentechnoloog informeert u over de mogelijkheden. Om inspiratie op te doen kunt u kijken in het menu links onder het kopje semi- orthopedische schoenen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.