fbpx

HOE WIL JIJ JE NIEUWE
STEUNZOLEN ONTVANGEN?

HERHALINGSPAAR ORTHOPEDIE
MET CONSULT

€220

Wil je iets laten veranderen aan je nieuwe steunzolen en/of wil je graag je huidige steunzolen laten beoordelen? Overleg met je behandelaar wat de mogelijkheden zijn.

HERHALINGSPAAR ORTHOPEDIE
ONLINE

€198

Bestel precies dezelfde steunzolen nogmaals, maar nu gemakkelijk online en met 10% korting!

HERHALINGSPAAR
CONFIGURATOR
ONLINE

vanaf €124,95

We hebben een nieuw online platform; Solemades.com. Vul daar de configurator nogmaals in en geef bij stap 4 aan dat je blauwdrukken al bij ons bekend zijn. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw herhalingspaar.

Wat moet ik kiezen?

Heb je behoefte aan een consult bij Loopvisie in Lelystad om je steunzolen te laten beoordelen? Of is er voor jouw situatie iets veranderd? Kies dan voor de optie “Herhalingspaar orthopedie met consult”. Je kunt dan de mogelijkheden bespreken met je behandelaar. Het kan zijn dat we dan iets veranderen voor je herhalingspaar. Soms is het ook mogelijk om je huidige steunzolen te reviseren of aan te passen. Op een herhalingspaar met consult ontvang je €30,- korting t.o.v. de nieuwprijs, omdat we jouw unieke mallen in ons magazijn hebben bewaard.

Heb je al eerder steunzolen van Loopvisie gehad en hebben wij toen een gipsafdruk van je voeten gemaakt? En wil je graag een nieuw of extra paar steunzolen, ben je helemaal tevreden met je laatste paar steunzolen en wil je daar niets aan wijzigen? Kies dan voor de optie “Herhalingspaar orthopedie online”. Zo bestel je gemakkelijk en met korting een herhalingspaar online. Wij maken dan exact dezelfde steunzolen zoals het LAATSTE paar dat je van ons gehad hebt.

Heb je al eerder steunzolen van Loopvisie online besteld, maar ben je nog nooit bij ons op locatie geweest? Kies dan voor de optie “herhalingspaar configurator online”. We hebben een nieuw online platform; Solemades.com. Vul daar de configurator nogmaals in en geef bij stap 4 aan dat je blauwdrukken al bij ons bekend zijn. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw herhalingspaar.