fbpx

Confectie veiligheidsschoenen

Is het voor u verplicht om tijdens uw werk veiligheidsschoenen te dragen, maar heeft u moeite met het vinden van de juiste pasvorm? Bij Loopvisie bent u dan aan het juiste adres! Veel voetklachten tijdens het werk ontstaan door een ontoereikende pasvorm. Wij hebben een breed scala aan confectie veiligheidsschoenen. Is dat nog niet toereikend? Dan maken wij ook orthopedische veiligheidsschoenen naar maat. 

Al onze veiligheidsschoenen zijn geschikt voor steunzolen en worden in combinatie gecertificeerd volgens de richtlijnen van de schoenfabrikant en de EU. Zo lopen u en uw werkgever geen enkel risico bij een ongeval!

Veiligheidsschoenen zijn verdeeld in verschillende klassen. Per beroep is het verschillend aan welke klasse de veiligheidsschoenen moeten voldoen. Klik hier om te kijken aan welke klasse uw veiligheidsschoen moet voldoen.De prijzen voor veiligheidsschoenen lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van uw situatie. Daarom informeren wij u hierover tijdens uw afspraak. 

Voor werkgevers: Heeft u medewerkers met voetproblemen en/of problemen met het huidige veiligheidsschoeisel? Wij bieden een totaaloplossing waarbij u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij nemen voor u de zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw medewerker weer snel, zonder pijnklachten en volledig gecertificeerd aan het werk kan! Hiervoor kunnen wij voor u een offerte maken na de intake met uw medewerker. Dit kan voor alleen veiligheidsschoenen of in combinatie met steunzolen. Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.


Veiligheidsklassen

SB: Basis veiligheidsschoenen, voorzien van beschermneus en antistatische loopzool voor lichte werkzaamheden
S1: SB + gesloten hiel + antistatisch + energieabsorbtie van de hiel. Geschikt voor droge omstandigheden.
S2: S1 + weerstand tegen waterdoordringing en waterabsorbtie. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3: S2 + penetratiebestendige tussenzolen. Geschikt voor natte werkomstandigheden en bij risico van perforatie.
S4: Veiligheidslaarzen met beschermneus, antistatische loopzool en energieabsorberende hak
S5: Als S4 maar met antislip loopzool en penetratiebestendige tussenzool

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het passen van veiligheidsschoenen en/of het toelichten van uw voetklachten kunt u een afspraak maken. Tijdens uw bezoek aan Loopvisie zullen wij samen met u een model veiligheidsschoen uitkiezen. Hierbij wordt er rekening gehouden met voetmaten, voetklachten en veiligheidsklassen die voor u van toepassing zijn. Onderaan deze pagina ziet u al een aantal voorbeelden. LET OP! Niet alle voorbeelden zullen geschikt zijn voor uw situatie.

Heeft u een combinatie van veiligheidsschoenen en steunzolen? Dan krijgt u altijd een bijbehorend certificaat waarmee u kunt aantonen dat uw steunzolen i.c.m. de veiligheidsschoenen voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit certificaat kunt u overleggen met uw werkgever.Veel veiligheidsschoenen hebben wij direct op voorraad. Hierdoor kunt u meestal dezelfde dag nog met uw nieuwe veiligheidsschoenen aan het werk! In sommige gevallen zullen wij de veiligheidsschoenen voor u bestellen. Het kan dan een aantal dagen duren voordat wij deze binnen hebben. 

Loopvisie staat voor zijn producten en geeft daarom 3 maanden garantie op de pasvorm en 6 maanden op de materialen. Deze garantiebepalingen zijn niet van toepassing op gebreken, veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of veranderingen aan uw voeten, ontstaan in de garantieperiode. Na het verstrijken van de garantieperiode zullen er kosten in rekening worden gebracht. De kosten van de reparatie(s) zullen altijd vooraf met u worden besproken.