fbpx

Retour- en verzendprocedure

Verzendprocedure online steunzolen

De online steunzolen worden binnen 5 werkdagen (gerekend vanaf de eerste werkdag na het ontvangen van de blauwdrukken) geleverd op het door u opgegeven adres. Zodra uw pakket wordt aangemeld bij de pakketdienst ontvangt u een track&trace code waarmee u het pakket kunt volgen. De steunzolen worden verstuurd als brievenbuspakket, dus u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Heeft u gekozen voor afhalen, dan ontvangt u bericht van ons zodra uw product klaarligt om af te halen bij onze vestiging in Lelystad.

Alle bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden via PostNL.

Procedure herhalingspaar op eigen mal

Heeft u een eigen mal bij Loopvisie en heeft u een herhalingspaar besteld? Houd dan rekening met een levertijd van maximaal 3 weken. Zodra uw pakket wordt aangemeld bij de pakketdienst ontvangt u een track&trace code waarmee u het pakket kunt volgen. De steunzolen worden verstuurd als brievenbuspakket, dus u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Heeft u gekozen voor afhalen, dan ontvangt u bericht van ons zodra uw product klaarligt om af te halen bij onze vestiging in Lelystad.

Alle bestellingen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden via PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis voor alle type steunzolen.

Retourzending

Aangezien al onze producten op bestelling en op maat gemaakt worden, is het niet mogelijk om deze te retourneren. Wel kunnen we uw online bestelde steunzolen voor u aanpassen zodat deze alsnog voldoet aan uw wensen. Gebruik hiervoor het retourformulier op de pagina online steunzolen. Heeft u een herhalingspaar steunzolen op uw eigen mal laten maken en voldoen deze niet aan uw wensen? Maak dan een afspraak bij Loopvisie zodat we samen met u kunnen kijken naar de juiste oplossing.