fbpx

Onze visie

Loopvisie wil u door middel van vakkundig advies de beste oplossing op het gebied van loopproblemen geven binnen de mogelijkheden van de orthopedische schoentechniek.

De oprichter, Rob Jansen, heeft ruim 40 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek. Sinds 2008 deelt hij deze ervaring en kennis binnen het team van Loopvisie. Hierdoor is het mogelijk om u het beste advies te geven en voor u het meest geschikte orthopedische hulpmiddel te ontwikkelen. Rob Jansen heeft zich gespecialiseerd in het maken van schoenen voor kinderen met loopgerelateerde problemen. Door zijn jarenlange ervaring en zijn inlevingsvermogen kan hij uw kind zo goed mogelijk helpen. Hiernaast heeft hij ook veel ervaring op het gebied van voet/schoen problemen bij alle andere leeftijdsgroepen. Door deze samenhang van leeftijdsgroepen is preventie van voetproblemen een van de sterke punten van Loopvisie! Loopvisie heeft ook veel contacten met andere disciplines binnen de voetzorg.

Om samen met u tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, kunnen wij samenwerken met revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, huisartsen, podotherapeuten, pedicures en schoenwinkeliers.

Loopvisie groeit! Inmiddels zijn er meerdere orthopedisch (schoen)technologen werkzaam bij Loopvisie om u nog sneller en beter te kunnen helpen.

Het team

[tmm name="loopvisie-team"]