Orthopedische schoenen

Laarsje orthopedische schoenenherenschoen orthopedischorthopedische schoenen vrouwenorthopedische schoenen voor vrouwenorthopedische schoenen voor kinderenorthopedische schoenen voor jongenshoge orthopedische schoenenorthopedische schoenen damesorthopedische schoenen met klittenbandadidas jongensschoen orthopedischorthopedische schoenen herenorthopedische schoenen roodwerkschoenen orthopedischorthopedische schoenen voor damesorthopedische zomerschoenorthopedische schoenen laagorthopedische jongensschoenenorthopedische schoenen laagorthopedische schoenen voor jonge damesherenschoenen orthopedischadidas orthopedische schoenenconverse orthopedische schoenendames orthopedische schoenenorthopedische schoenen damesoranje orthopedische schoenenhoge orthopedische schoenenorthopedische schoenen moccasinorthopedische pantoffelsorthopedische sandalenorthopedische schoenen voor kinderenorthopedische schoenen instapperorthopedische schoenen openorthopedische schoenen met ritsorthopedische schoenen met klittenbandorthopedische schoenen instappersorthopedische schoenen laars

Orthopedische schoenen zijn schoenen die volledig op maat gemaakt worden en aansluiten bij uw voet- en/of loopprobleem om deze zo goed mogelijk op te lossen. 

Voorschrijvers orthopedische schoenen

Om in aanmerking te komen voor orthopedische schoenen heeft u een verwijzing nodig van een specialist, zoals een revalidatiearts of orthopedisch chirurg. Deze verwijzing neemt u mee tijdens uw eerste bezoek aan Loopvisie.

Procedure

Tijdens uw eerste bezoek aan Loopvisie zal er eerst een gesprek plaatsvinden waarin u uw probleem kunt toelichten, naast de informatie die al via de verwijzing bekend is. Tevens vind er een functie-onderzoek plaats. Deze gegevens worden genoteerd in uw dossier. Hierna wordt er een gipsafdruk gemaakt van de voeten. Hiervan wordt een mal gemaakt, ook wel leest genoemd, waarop de schoenen gemaakt gaan worden. Bij een volgende afspraak zullen de schoenen gepast worden en de orthopedisch schoentechnoloog zal eventuele wijzigingen met u bespreken en verwerken. Uw inbreng is van groot belang, om de juiste wijzigingen te kunnen noteren en uit te voeren. Voor het eerste paar is er meestal een proeffase waarbij u de (nog niet afgewerkte) orthopedische schoenen kunt uitproberen. Vervolgens kunnen er nogmaals wijzigingen gedaan worden voordat de schoenen definitief worden afgemaakt.

Vorm en Kleur

Het idee dat orthopedische schoenen alleen in de kleuren zwart of bruin worden gemaakt is niet meer van deze tijd. Op het gebied van modelkeuze is er zeer veel mogelijk. U kunt uw voorkeuren over het model en de kleur(en) aangeven. Het is in veel gevallen mogelijk om de schoenen na te maken van foto’s, plaatsjes uit tijdschriften, folders van schoenenwinkels etc. U krijgt uitgebreide informatie met betrekking tot de mogelijkheden in uw situatie. Ook de pasvorm en het comfort is de laatste jaren steeds meer verfijnd geraakt door het gebruik van soepelere materialen. De foto’s bovenaan deze pagina zijn voorbeelden van orthopedische schoenen die door Loopvisie gemaakt zijn. Voor inspiratie kunt u ook kijken in de catalogi in het menu links.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.