fbpx

Loopvisie MOVE

MOVE is een onderdeel van Loopvisie. Met name sporters en mensen die op zoek zijn naar een goed schoenadvies, wel of niet in combinatie met milde voet- en loopproblemen, zijn hier aan het juiste adres! 

Voor ieder doeleinde een
steunzool op maat!

Producten
van Loopvisie Move

Voor onderstaande producten is géén verwijzing nodig van een medisch specialist. Hiervoor kunt u dus zo bij ons terecht. Daarnaast vallen veel van deze producten wel in de aanvullende verzekering en kunt u deze dus (deels) vergoedt krijgen! 

Billy Footwear

Dé oplossing voor kinderen (en volwassenen) die moeite hebben met de instap in normale schoenen. Alle Billy footwear schoenen zijn voorzien van een rits die tot over de neus van de schoen open kan.

Billy Footwear

Sandalen op maat

Heeft u problemen bij het vinden van sandalen of slippers met de juiste pasvorm voor uw voeten? Of wilt u sandalen of slippers die ook nog perfect aansluiten op uw voeten? Bij Loopvisie is het nu mogelijk om uw eigen sandaal of slipper te ontwerpen!

Xsensible

De schoenen van Xsensible zijn nu verkrijgbaar bij Loopvisie

Veiligheidsschoenen

Is het voor u verplicht om tijdens uw werk veiligheidsschoenen te dragen, maar heeft u moeite met het vinden van de juiste pasvorm? Loopvisie biedt een breed assortiment veiligheidsschoenen.