Loopvisie MOVE

MOVE is een onderdeel van Loopvisie. Met name sporters en mensen die op zoek zijn naar een goed schoenadvies, wel of niet in combinatie met milde voet- en loopproblemen, zijn hier aan het juiste adres! 

Voor ieder doeleinde een
steunzool op maat!

Producten
van Loopvisie Move

Voor onderstaande producten is géén verwijzing nodig van een medisch specialist. Hiervoor kunt u dus zo bij ons terecht. Daarnaast vallen veel van deze producten wel in de aanvullende verzekering en kunt u deze dus (deels) vergoedt krijgen! 

Billy Footwear

Orthopedische schoenen zijn schoenen die volledig op maat gemaakt worden en aansluiten bij uw voet- en/of loopprobleem om deze zo goed mogelijk op te lossen. 

Billy Footwear

Sandalen op maat

Semi- orthopedische schoenen worden gemaakt in diverse breedte- en lengtematen en indien nodig nog verder aangepast aan uw situatie.  Wanneer confectieschoeisel (net) niet meer toereikend is, kan dit de juiste oplossing zijn. Semi-orthopedische schoenen zijn er voor kinderen én volwassenen en de keuze is zeer groot.  

Xsensible

De schoenen van Xsensible zijn nu verkrijgbaar bij Loopvisie

Veiligheidsschoenen

Is het voor u verplicht om tijdens uw werk veiligheidsschoenen te dragen, maar heeft u moeite met het vinden van de juiste pasvorm? Loopvisie biedt een breed assortiment veiligheidsschoenen.

Schoenadvies

Op maat gemaakte of individueel aangepaste orthopedische veiligheidsschoenen die volledig gecertificeerd zijn voor de EU.